Ei, aeg ei peatu, ei, ei...

2. november 2009, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Rahulikku hingedepäeva kõigile! Enne tänase postituse lugemist lipake "Raamist väljas" galeriisse, uued kotid on kohal!!! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

See oli Marre kommentaar minu blogis, mis pani mind mõtisklema ajast. Või õigemini, aja kroonilisest puudumisest.

Kommentaar ise puudutas "Raamist väljas" üritust ning kõlas nii - "mul hinges kripeldab, tahaks ka katsetada ja nikerdada. Kui vaid seda aega oleks... "

Ja siinkohal tekkis tunne, et ehk oleks just see suurepärane võimalus oma "ajapuuduse raamist" välja astuda ning kõige kiuste millegi plaanivälisega hakkam saada. Kindlasti vääriks see ponnistus küünlaid mõnusa „hakkama sain“ enesetunde ning kaasvõitlejate innustavate kommentaaride näol. Tegutsemine sünnitab ju tegutsemist ning „Raamid“ on ju meil kõigil erinevad.


Flickr favorites: 1. Just watching Time drip by......., 2. captured in time / time flies, 3. "If you want to see time fly, throw a clock out the window.", 4. time flies, 5. time flies like a spiral, 6. Time Flies, 7. Time Flies By...., 8. time flew by, 9. 20090213 – time flies


Keera lehte...



Minu suhe ajaga on enam kui kaootiline ning suurem asi planeerija pole ma ka siis, kui Outlook´i  kalendrid ning kõikvõimalikud muud meelespead abiks võtta. Ikka jälle lööb sõber ja vaenlane spontaansus sisse ning kõik asjad, mis pole just viimase hetke tegemised, võivad sujuvalt kuhugi määramatusse tulevikku edasi lükkuda. Kuhjuda. Ajusse tüütute segajatena „tiksuma jääda“. Ning siis üritan teha kümmet asja korraga, et kõik korraga kaelast ära saada.  Eelkõige tüütud kodutööd. Tulemuseks teadagi krussis närvid ja tunne, et ei saa mitte millegagi hakkama. Seda juhtub. Natuke liigagi sageli.

Sestap tekkis mõte kuulata oma kalli kaasa nõu ning ajaplaneerimise peale pisut organiseeritumalt mõtelda. Aga kust alustada – koguda kapitali (hm, minu teine nõrk koht) ning registreeruda kursustele? Lugeda tarku raamatuid. Surfata internetis? Kusagilt ajusopist meenuvad märksõnad arukas ajakorraldus,
David Allen, Kristjan Otsman

Otsuse tegemiseks peaks kõigepealt muidugi süvenema ja …

  

…õige - aega leidma!

Seniks riputan siia inspiratsiooniks teemakohase kollaaži ning kriipsutan läbi tänase päeva esimese ning väga meelidva ülesande – "cw päeviku esmaspäevane postitus".


Tehtud! Siiani läheb plaanipäraselt... :=) 

Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri