Kolmapäeva kollaaž ja ÜLESKUTSE KÄSITÖÖMEISTRITELE!

10. november 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Paljud käsitööga tegelejad on märganud, et olles nn. „mees metsast“, kel pidevat tootevalikut ja suuri partiisid pakkuda pole ning looming päris hästi traditsioonilise rahvusliku käsitöö alla ei liigitu, on päris keeruline leida oma loomingule sobivat müügikohta.

 

Tunned ennast ära?

 

Meil on häid uudiseid just sulle –  sest Tallinna üks vanimaid käsitööpoode, nimega Raevangla Käsitöökelder on hetkel uuenduste teel ning kutsub kõiki andekaid käsitööhuvilisi neile oma kätega tehtud imelist loomingut müüki pakkuma!

 

Oodatud on erinevad asjad, mitte ainult traditsiooniline rahvuskäsitöö, vaid ka unikaalsed ja väga erilised tooted. Kuna nende eesmärk ei ole partiide viisi üht ja sama toodet müügile paisata, vaid just vastupidi, täiesti ainulaadset loomingut tutvustada – siis võib julgelt pakkuda ka üksikeksemplare.

 

Pireti sõnul Raevangla Käsitöökeldrist on Eestis on nii palju andekaid inimesi, kes kogu aeg midagi imelist oma kätega valmis teevad, aga ometi on neid nii raske leida :)

 

Kui sa tunned, et sinu looming on ainulaadne, kvaliteetne ning jagamist vääriv, siis võta Raevangla Käsitöökeldri pererahvaga julgesti ühendust aadressil: meie(at)raepoeke.ee  Või helista telefonidel 5132574 Piretile või 5110921 Margitile.

 

NB! SEE ÜLESKUTSE EI VANANE!

 

Muud kontaktandmed:

 

 


Ka seekordne kolmapäeva kollaaž on pühendatud kõigile, kes oma kätega kauneid asju valmistavad!



Flickr favorites: 1. Felted glasses case, 2. Life is Flower aka Don't be afraid to be diffrent_3, 3. Untitled, 4. Untitled, 5. White Cup-pincushion, 6. Jewellery Set "Ode to Love", 7. Roses, 8. mageveepärliga kõrvarõngad, 9. Roosa organzapross




Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri