Mardilaat 2009

9. november 2009, Marianne S, Kommentaarid: 1
Külastasime Craftwergi lõbusa kollektiiviga Mardilaata. Valisime reede õhtu, et ühtlasi ära näha kõik käsitöötaevas siravad tähed.
Olgu märgitud, et see oli meile kummalegi täiesti esimene kord Mardilaadal viibida. Jah, meedia ja blogide kaudu olen seal varemgi "käinud", nii et mingi ettekujutus asjast oli olemas. Et on suuuur ja rahvast palju-palju.
Keera lehte ja...




Nii oligi - suur, rahvarohke ning palju-palju-palju  väga toredaid käsitööpakkujaid.
Kohe peale üleriietest vabanemist ja paari sammu astumist silmasime TikiMari. Ja see oli meie esimene täht selles käsitöö-öös.
Käsitööga ning selle esitlemisega kas siis reaalis või virtuaalis on lugu sama kui misiganes lava-alal, no see vana x-faktori jutt. Kas esinejast  õhkub sõnulseletamatut "miskit", mis paneb hetkega silma särama ja tekitab vau-efekti või mitte.  Käsitöö puhul on asi mitmekihilisem, kõneleda võivad nii tooted, väljapanek kui persoon ise. Samas on paraku nii, et ka ülivahvad tooted võivad ilma oskusliku väljapanekuta külastajale märkamata jääda. Nii pärislaadal kui netipoes. See selleks, Mardilaada tase oli hea ja kilkasime vaimustusest päris mitmel korral :)

TikiMari pani esimesena silma särama. Liia juurest leidsin TikiMari Tiina blogi ja sain teada, et enne arhailise tikandi võludesse uppumist tegeles Tiina klaasiga (tore ülevaade klaasist kiisu sünnist).

Järgmisena peatusime pikemalt  JUKSi leti ees ja rõõmustasime vaadates kõiki neid nii erinevates tehnikates valmistet armsaid asju. Noortekeskuse käsitööpood asub Tallinnas Ehitajate tee 82.

No ja siis märkasime juba tööhoos Teopesa perenaist Kristelit.
Üks vahvamaid tegevusi laadal oligi ohjeldamatu silmast-silma lobisemine erinevate virtuaal-tuttavatega :)

Tänaseks küll, jätkan laadatuuri juba homme.

Ahjaa - Sügissonaadile on saabunud uus teos, esimene  mis lähtunud Ingmar Bergmani filmist :)
Aitäh Freddy!
 



Kommentaarid: 1

Houses and cars are not cheap and not everyone can buy it. But, business loans was created to help different people in such kind of cases.
18. detsember 2010.LuannGilmore

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri